Üvegkorlát beépítése XI. kerület

Megosztás

Testre szabott üveg termékek XI. kerület környékén

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva XI. kerület

A zuhanykabinok számtalan fajtája áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanyfülkékig.

besétálós zuhanykabin XI. kerület

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már megannyi változat, szinte csak a képzelet és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók jól szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Amennyiben egyedi zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor a legjobb helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó rendben tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. Az ideális megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván XI. kerület

A kádparavánokat egyedileg készítjük el éppen az Ön kérése szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván egyedi méretre XI. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör XI. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör XI. kerület

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből épített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal irodába XI. kerület

Nem ritkán vásárolnak átalakítható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, azonban kelendők az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyedi méretekre vágható minden üvegfal

üvegkorlát beépítés XI. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, ingyenes tájékoztatás, mutatós arculat.

Üvegkorlát XI. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabad térbe és épületen belülre egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát XI. kerület

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Rengeteg megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XI. kerület

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába XI. kerület

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

XI. kerület övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .