Üvegfalak árai Aquincum

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Aquincum

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Aquincum

A zuhanykabinok rengeteg kialakítása érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt televízióval felszerelt zuhanyfülkékig.

uveg zuhanykabin Aquincum

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon kapható ma már tengernyi típus, majdhogynem csak a fantázia és a finanszírozás kerete merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást.
Amennyiben testre szabott zuhanykabin gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Pontos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be Önnek.
A zuhanykabin üvegajtajának tisztán tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Aquincum

A kádparavánokat egyedileg kialakítva készítjük el pontosan az Ön kérése alapján. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által forgalmazott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan ketreszes Aquincum

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Aquincum

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Aquincum

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Aquincum

Az utóbbi időben többször rendelnek átalakítható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Speciális méretekre készíthető az összes üvegfal

egyedi uvegfal Aquincum

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, megnyerő arculat.

Üvegkorlát Aquincum

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

uvegkorlat beepites Aquincum

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Aquincum

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

furdoszobai uvegpolc Aquincum

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Aquincum vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .