Üvegfal zuhanyzóhoz Aranyhegy

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Aranyhegy

Testre szabott zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Aranyhegy

A zuhanyfülkék számos fajtája áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanyfülkékig.

besetalos zuhanykabin Aranyhegy

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már tengernyi termék, szinte csak a képzelet és a pénztárca merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást.
Ha speciális zuhanykabin gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Tökéletes helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe.
A kabin üvegajtó tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Aranyhegy

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által kínált kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

egyedi uveg kadparavan Aranyhegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Aranyhegy

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Aranyhegy

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal lakásba Aranyhegy

Egyre gyakrabban igényelnek , akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre készíthető az összes üvegfal

lapozhato uvegfal Aranyhegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjtalan szaktanácsadás, ízléses külső.

Üvegkorlát Aranyhegy

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági uvegkorlat Aranyhegy

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Aranyhegy

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok ma már szinte elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Sok esetben az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

edzett uvegpolc falra Aranyhegy

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Aranyhegy vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .