Üvegfal lakásba XVI. kerület

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek XVI. kerület területén

Exkluzív zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva XVI. kerület

A zuhanykabinok jó néhány változata létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

szögletes zuhanykabin XVI. kerület

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelhető ma már sokféle termék, majdhogynem csak a fantázia és a költségkeret merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja a remek helykihasznállást. Ha egyéni igényekhez készített zuhanykabin gyártása céljából került honlapunkra, akkor a legjobb helyre érkezett. Tökéletes helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a lakásába. A kabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván XVI. kerület

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk éppen az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen testre szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

behajtható kádparaván XVI. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör XVI. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón XVI. kerület

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal lakásba XVI. kerület

Egyre gyakrabban rendelnek átalakítható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, ugyanakkor keresettek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyéni méretekre szabható minden üvegfal

lapozható üvegfal XVI. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, vonzó külső.

Üvegkorlát XVI. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági üvegkorlát XVI. kerület

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számtalan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XVI. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már szinte elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc méretre vágás XVI. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

XVI. kerület vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .