Üvegfal irodába XVII. kerület

Megosztás

Testre szabott üveg termékek XVII. kerület környékén

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva XVII. kerület

A zuhanyfülkék számos fajtája áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

szögletes zuhanykabin XVII. kerület

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon megvásárolható ma már jó néhány változat, majdhogynem csak a képzelet és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Aprólékos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó üvegajtót telepítünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának tisztán tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván XVII. kerület

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva készítjük el éppen az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván fix XVII. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör XVII. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón XVII. kerület

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába XVII. kerület

Az utóbbi időben többször rendelnek sokoldalú, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerelések:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Speciális méretekre készíthető az összes üvegfal

üvegkorlát beépítés XVII. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, mutatós arculat.

Üvegkorlát XVII. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

biztonsági üvegkorlát XVII. kerület

Kínálatunk: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XVII. kerület

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai üvegpolc XVII. kerület

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

XVII. kerület övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .