Üveg zuhanyfülkék Újbuda

Megosztás

Üveg zuhanyfülkék Újbuda övezetében

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567. Üveg zuhanyfülkék Újbudán.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Újbuda

A zuhanykabinok sokféle kialakítása áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanyfülkékig.

Üveg zuhanyfülkék Újbuda

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már megannyi kialakítás, majdhogynem csak a képzelet és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást. Amennyiben testre szabott zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor kiváló helyre érkezett. Precíz helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be Önnek. A zuhanykabin üvegajtó karban tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Újbuda

A kádparavánokat egyedi méretre szállítjuk pontosan az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván fix Újbuda

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Újbuda

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Újbuda

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal Újbudán.

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Újbuda

Az utóbbi időben többször vásárolnak , akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli variálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyéni méretekre vágható valamennyi üvegfal

egyedi üvegfal Újbuda

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, ingyenes szaktanácsadás, ízléses stílus.

Üvegkorlát Újbuda

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Újbuda

Kínálatunk: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Újbuda

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Újbuda

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Újbuda vonzáskörzetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.