Üveg zuhanyfal Laposdűlő

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg zuhanyfal Laposdűlő

Testre szabott zuhanykabin, kádkabin, tükrök, üveg zuhanyfal Laposdűlőn, üvegajtó, tolóajtók felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Laposdűlő

A zuhanyfülkék számtalan válfaja létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanykabinokig.

szogletes zuhanykabin Laposdűlő

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már sokféle termék, szinte csak a fantázia és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást.
Ha egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin készítése céljából böngészi weboldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Tökéletes helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk Önnek.
A kabin üvegajtajának karban tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb ismertetett zuhanyfülke kialakítást. Az ideális kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Laposdűlő

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk éppen az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

behajthato kadparavan Laposdűlő

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Laposdűlő

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagymeretu tukor olcson Laposdűlő

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Laposdűlő

Egyre gyakrabban kérnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, azonban népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre vágható valamennyi üvegfal

terelvalaszto uvegfal Laposdűlő

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, trendi arculat.

Üvegkorlát Laposdűlő

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

biztonsági uvegkorlat Laposdűlő

Kínálatunk: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Számos megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Laposdűlő

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Rendszeresen kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai uvegpolc Laposdűlő

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Laposdűlő környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.