Üveg tolóajtó Filatorigát

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek Filatorigát

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Filatorigát

A zuhanykabinok tengernyi válfaja áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt televízióval társított zuhanyfülkékig.

epitett zuhanykabin Filatorigát

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már sokféle fajta, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást.
Ha speciális zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a fürdőjébe.
A zuhanykabin üvegajtó karban tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Filatorigát

A kádparavánokat egyedi méretre gyártjuk le éppen az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

behajthato kadparavan Filatorigát

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Filatorigát

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Filatorigát

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba Filatorigát

Nem ritkán igényelnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor keresettek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre vágható valamennyi üvegfal

terelvalaszto uvegfal Filatorigát

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, trendi külső.

Üvegkorlát Filatorigát

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Filatorigát

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Filatorigát

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai uvegpolc Filatorigát

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Filatorigát övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .