Üveg termékek V. kerület

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek V. kerület régiójában

Testre szabott zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez V. kerület

A zuhanykabinok számtalan fajtája létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanyfülkékig.

üveg zuhanykabin V. kerület

Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon kapható ma már számtalan típus, szinte csak a fantázia és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, biztosítja az ideális helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a lakásába. A zuhanykabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben ismertetett zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván V. kerület

A kádparavánokat egyedileg kialakítva készítjük el pontosan az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által kínált kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván egyedi méretre V. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör V. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai V. kerület

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal lakásba V. kerület

Nem ritkán kérnek sokoldalú, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Speciális méretekre vágható valamennyi üvegfal

lapozható üvegfal V. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjmentes szaktanácsadás, trendi dizájn.

Üvegkorlát V. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

üvegkorlát beépítés V. kerület

Kínálatunk: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok V. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sok esetben keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

üvegpolc fürdőszobába V. kerület

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

V. kerület környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .