Üveg termékek Örsöd

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Örsöd területén

Egyedi zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Örsöd

A zuhanyfülkék jó néhány fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanykabinokig.

íves tusolókabin Örsöd

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már megszámlálhatatlan változat, majdhogynem csak a fantázia és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Amennyiben exkluzív zuhanykabin készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Tökéletes helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót építünk be a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, így sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. Az ideális megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Örsöd

A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk Örsödre pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, 100%-ban testre szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván egyedi méretre Örsöd

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Örsöd

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Örsöd

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Örsöd

Az utóbbi időben többször vásárolnak átalakítható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, azonban kelendők az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli beépíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Speciális méretekre szabható minden üvegfal

lapozható üvegfal Örsöd

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjmentes tájékoztatás, trendi külső.

Üvegkorlát Örsöd

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

biztonsági üvegkorlát Örsöd

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Örsöd

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

edzett üvegpolc falra Örsöd

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Örsöd területén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.