Üveg termékek III. kerület

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek III. kerület területén

Egyedi zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez III. kerület

A zuhanykabinok sokféle fajtája létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanyfülkékig.

épített zuhanykabin III. kerület

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon kapható ma már megannyi típus, majdhogynem csak a fantázia és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Ha egyéni igényekhez készített zuhanykabin készítése miatt került honlapunkra, akkor a legjobb helyre érkezett. Gondos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a lakásába. A kabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván III. kerület

A kádparavánokat egyedileg kialakítva gyártjuk le éppen az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által kínált kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván III. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör III. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör III. kerület

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába III. kerület

Az utóbbi időben többször igényelnek , akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor keresettek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető az összes üvegfal

térelválasztó üvegfal III. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, megnyerő arculat.

Üvegkorlát III. kerület

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági üvegkorlát III. kerület

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok III. kerület

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

edzett üvegpolc falra III. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

III. kerület környékén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .