Üveg termékek II. kerület

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek a II. kerület vonzáskörzetében

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva II. kerület

A zuhanykabinok tengernyi fajtája áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

üveg zuhanykabin II. kerület

Amennyiben valaki zuhany hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelhető ma már számtalan fajta, szinte csak a képzelet és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja a remek helykihasznállást. Amennyiben egyedi zuhanykabin készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor jó helyen jár. Precíz helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván II. kerület

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva készítjük el éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

behajtható kádparaván II. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör II. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör II. kerület

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal lakásba II. kerület

Egyre gyakrabban vásárolnak variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre készíthető minden üvegfal

térelválasztó üvegfal II. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, ingyenes szaktanácsadás, trendi stílus.

Üvegkorlát II. kerület

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági üvegkorlát II. kerület

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok II. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már szinte elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

fürdőszobai üvegpolc II. kerület

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

II. kerület területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .