Testre szabott üveg termékek az I. kerületben

Megosztás

Testre szabott üveg termékek az I. kerület régiójában

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin

A zuhanyfülkék megannyi válfaja érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

szögletes zuhanykabin I. kerület

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon rendelhető ma már számtalan termék, szinte csak a képzelet és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja az ideális helykihasznállást. Amennyiben exkluzív zuhanykabin gyártása céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Pontos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek. A kabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván

A kádparavánokat testre szabva szállítjuk pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván fix I. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre I. kerület

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedileg kialakított zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal lakásba

Egyre gyakrabban vásárolnak , akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal szerelések:

Tok nélküli szerelhető üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Speciális méretekre vágható az összes üvegfal

üvegkorlát beépítés I. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes szaktanácsadás, dekoratív dizájn.

Üvegkorlát

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági üvegkorlát I. kerület

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Rengeteg megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

edzett üvegpolc falra I. kerület

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .