Üveg térelválasztó fal Óbuda

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Óbuda

Exkluzív zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Óbuda

A zuhanykabinok megszámlálhatatlan kialakítása érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

ives tusolokabin Óbuda

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már jó néhány típus, gyakorlatilag csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a legjobb helykihasznállást.
Feltéve, hogy exkluzív zuhanyfülke készítése céljából került honlapunkra, akkor jó helyre érkezett. Pontos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek.
A kabin üvegajtajának tisztán tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Óbuda

A kádparavánokat egyedileg gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kadparavan fix Óbuda

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Óbuda

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor meretre Óbuda

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Óbuda

Az utóbbi időben többször igényelnek átalakítható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak beépíthetők irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre szabható minden üvegfal

uvegkorlat beepites Óbuda

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, ingyenes szaktanácsadás, trendi arculat.

Üvegkorlát Óbuda

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

olcso uvegkorlat szereles Óbuda

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Óbuda

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Rendszeresen az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

furdoszobai uvegpolc Óbuda

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Óbuda vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .