Üveg polcok Szentendre

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Szentendre

Exkluzív zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Szentendre

A zuhanykabinok megannyi változata létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanykabinokig.

ives tusolokabin Szentendre

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már jó néhány termék, majdhogynem csak a képzelet és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben testre szabott zuhanyfülke készítése miatt került honlapunkra, akkor kiváló helyre érkezett. Precíz helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a fürdőjébe.
A zuhanykabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ilyen módon sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Szentendre

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan egyedi meretre Szentendre

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Szentendre

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

furdoszobai tukor olcson Szentendre

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Szentendre

Nem ritkán vásárolnak változtatható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, azonban népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli szerelhető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Speciális méretekre készíthető az összes üvegfal

terelvalaszto uvegfal Szentendre

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, grátisz tájékoztatás, vonzó dizájn.

Üvegkorlát Szentendre

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Szentendre

Értékesített termékeink: többek között oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Szentendre

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

furdoszobai uvegpolc Szentendre

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Szentendre övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .