Üveg lépcsőkorlát Petneházyrét

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Petneházyrét területén

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Petneházyrét

A zuhanyfülkék megannyi fajtája áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanykabinokig.

íves tusolókabin Petneházyrét

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már tengernyi termék, majdhogynem csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Ha egyéni igényekhez készített zuhanykabin készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a fürdőjébe. A kabin üvegajtajának karban tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Petneházyrét

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk éppen az Ön kérése alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és szerelünk be.

egyedi üveg kádparaván Petneházyrét

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Petneházyrét

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Petneházyrét

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből épített zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Petneházyrét

Az utóbbi időben többször rendelnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, azonban kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval szerelhető üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető az összes üvegfal

egyedi üvegfal Petneházyrét

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, ingyenes szaktanácsadás, szemrevaló dizájn.

Üvegkorlát Petneházyrét

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Petneházyrét

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Számtalan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Petneházyrét

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Petneházyrét

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Petneházyrét területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .