Üveg kádparaván Remetekertváros

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Remetekertváros területén

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Remetekertváros

A zuhanyfülkék megannyi változata érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

szögletes zuhanykabin Remetekertváros

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már számos változat, gyakorlatilag csak a képzelet és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Amennyiben exkluzív zuhanyfülke gyártása céljából olvassa oldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Aprólékos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek. A zuhanykabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, így sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben bemutatott zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Remetekertváros

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

egyedi üveg kádparaván Remetekertváros

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Remetekertváros

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Remetekertváros

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal lakásba Remetekertváros

Az utóbbi időben többször vásárolnak variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, azonban keresettek az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli variálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyéni méretekre szabható valamennyi üvegfal

lapozható üvegfal Remetekertváros

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, divatos arculat.

Üvegkorlát Remetekertváros

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

üvegkorlát beépítés Remetekertváros

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Remetekertváros

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc méretre vágás Remetekertváros

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Remetekertváros környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .