Tusolókabin árak Mátyáshegy

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Mátyáshegy

Egyéni igényekhez készített zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Mátyáshegy

A zuhanykabinok rengeteg változata létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen az infraszaunával, sőt televízióval összekapcsolt zuhanykabinokig.

besetalos zuhanykabin Mátyáshegy

Ha valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már jó néhány termék, szinte csak a fantázia és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben testre szabott zuhanyfülke készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Precíz helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk Önnek.
A zuhanykabin üvegajtajának takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Mátyáshegy

A kádparavánokat testre szabva gyártjuk le éppen az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által kínált kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan fix Mátyáshegy

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Mátyáshegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Mátyáshegy

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal irodába Mátyáshegy

Egyre gyakrabban vásárolnak variálható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, de kelendők az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli variálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyéni méretekre készíthető az összes üvegfal

egyedi uvegfal Mátyáshegy

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, grátisz szaktanácsadás, vonzó formák.

Üvegkorlát Mátyáshegy

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogasos uvegkorlat Mátyáshegy

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Rengeteg megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Mátyáshegy

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági uvegpolc keszitese Mátyáshegy

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Mátyáshegy vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .