Tuskabin árak Óbudaisziget

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Óbudaisziget

Testre szabott zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Óbudaisziget

A zuhanyfülkék megszámlálhatatlan változata létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt televízióval kombinált zuhanyfülkékig.

szogletes zuhanykabin Óbudaisziget

Ha valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon elérhető ma már tengernyi kialakítás, majdhogynem csak a képzelet és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást.
Ha egyedi zuhanyfülke gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe.
A kabin üvegajtajának takarítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Óbudaisziget

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le éppen az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan fix Óbudaisziget

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Óbudaisziget

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kitűnő anyagból készült tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Óbudaisziget

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal lakásba Óbudaisziget

Egyre gyakrabban rendelnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, azonban kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Speciális méretekre vágható valamennyi üvegfal

terelvalaszto uvegfal Óbudaisziget

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, ingyenes tájékoztatás, szemrevaló arculat.

Üvegkorlát Óbudaisziget

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Óbudaisziget

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Óbudaisziget

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Rendszeresen keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

egyedi uvegpolc Óbudaisziget

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Óbudaisziget vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .