Tükör VIII. kerület

Megosztás

Testre szabott üveg termékek VIII. kerület övezetében

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez VIII. kerület

A zuhanyfülkék sokféle fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

szögletes zuhanykabin VIII. kerület

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon kapható ma már megszámlálhatatlan változat, szinte csak a fantázia és az elérhető büdzsé lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a remek helykihasznállást. Amennyiben speciális zuhanyfülke készítése miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Pontos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó üvegajtót telepítünk a lakásába. A kabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván VIII. kerület

A kádparavánokat egyedileg kialakítva készítjük el éppen az Ön preferenciája alapján. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban testre szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván fix VIII. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör VIII. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár egy beépített LED-világítással rendelkező tükör is.

fürdőszobai tükör olcsón VIII. kerület

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba VIII. kerület

Egyre gyakrabban kérnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre szabható valamennyi üvegfal

lapozható üvegfal VIII. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, grátisz tájékoztatás, szemrevaló arculat.

Üvegkorlát VIII. kerület

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát VIII. kerület

Kínálatunk: többek között oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok VIII. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Rendszeresen a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába VIII. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

VIII. kerület vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .