Tolóajtóval társítható üvegfal XIX. kerület

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek XIX. kerület régiójában

Egyedi zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva XIX. kerület

A zuhanyfülkék számos típusa létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanyfülkékig.

íves tusolókabin XIX. kerület

Ha valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már megszámlálhatatlan termék, majdhogynem csak a fantázia és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja az ideális helykihasznállást. Ha exkluzív zuhanykabin készítése miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Precíz helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a fürdőjébe. A kabin üvegajtajának karban tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván XIX. kerület

A kádparavánokat testre szabva gyártjuk le éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

behajtható kádparaván XIX. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör XIX. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a gardrób, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai XIX. kerület

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon tartós, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába XIX. kerület

Egyre gyakrabban vásárolnak variálható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, azonban kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Speciális méretekre szabható valamennyi üvegfal

üvegkorlát beépítés XIX. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, grátisz szaktanácsadás, szemrevaló arculat.

Üvegkorlát XIX. kerület

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

biztonsági üvegkorlát XIX. kerület

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XIX. kerület

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok ma már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági üvegpolc készítése XIX. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

XIX. kerület övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .