Tokos ajtóval variálható üvegfal XVIII. kerület

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek XVIII. kerület övezetében

Speciális zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva XVIII. kerület

A zuhanykabinok sokféle fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanyfülkékig.

besétálós zuhanykabin XVIII. kerület

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon megvásárolható ma már sokféle változat, gyakorlatilag csak a képzelet és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Ha testre szabott zuhanyfülke készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Pontos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően teljesen átlátszó üvegajtót telepítünk a lakásába. A zuhanykabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván XVIII. kerület

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva gyártjuk le éppen az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és szerelünk be.

egyedi üveg kádparaván XVIII. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör XVIII. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre XVIII. kerület

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba XVIII. kerület

Nem ritkán vásárolnak , akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyedi méretekre szabható valamennyi üvegfal

térelválasztó üvegfal XVIII. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, dekoratív külső.

Üvegkorlát XVIII. kerület

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát XVIII. kerület

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Számtalan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XVIII. kerület

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakran keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

konyhai üvegpolc XVIII. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

XVIII. kerület környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .