Térelválasztó üvegfal Hűvösvölgy

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Hűvösvölgy környékén

Exkluzív zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Hűvösvölgy

A zuhanyfülkék tengernyi típusa létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanyfülkékig.

szögletes zuhanykabin Hűvösvölgy

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon kapható ma már számtalan típus, majdhogynem csak a fantázia és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Amennyiben speciális zuhanykabin készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Aprólékos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be a lakásába. A zuhanykabin üvegajtó tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A megfelelő kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Hűvösvölgy

A kádparavánokat testre szabva gyártjuk le pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

behajtható kádparaván Hűvösvölgy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Hűvösvölgy

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Hűvösvölgy

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal lakásba Hűvösvölgy

Nem ritkán vásárolnak változtatható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyedi méretekre vágható minden üvegfal

üvegkorlát beépítés Hűvösvölgy

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, grátisz tájékoztatás, megnyerő formák.

Üvegkorlát Hűvösvölgy

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

üvegkorlát beépítés Hűvösvölgy

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Hűvösvölgy

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok napjainkban már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Rendszeresen kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

biztonsági üvegpolc készítése Hűvösvölgy

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Hűvösvölgy vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .