Szögtörésben variálható üvegfal XX. kerület

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek XX. kerület övezetében

Testre szabott zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva XX. kerület

A zuhanykabinok megannyi típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanyfülkékig.

egyedi zuhanykabin XX. kerület

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon kapható ma már számos termék, szinte csak a fantázia és a pénztárca merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a remek helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanykabin készítése céljából került honlapunkra, akkor a legjobb helyre érkezett. Gondos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk Önnek. A kabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben ismertetett zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván XX. kerület

A kádparavánokat egyedileg kialakítva készítjük el éppen az Ön kérése alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és szerelünk be.

egyedi üveg kádparaván XX. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör XX. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre XX. kerület

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba XX. kerület

Az utóbbi időben többször rendelnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, de kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre vágható valamennyi üvegfal

lapozható üvegfal XX. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart üvegfal, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes szaktanácsadás, mutatós arculat.

Üvegkorlát XX. kerület

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági üvegkorlát XX. kerület

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XX. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már szinte elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági üvegpolc készítése XX. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

XX. kerület területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .