Szögletes kádparaván XV. kerület

Megosztás

Testre szabott üveg termékek XV. kerület övezetében

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre XV. kerület

A zuhanykabinok jó néhány fajtája létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt televízióval felszerelt zuhanykabinokig.

szögletes zuhanykabin XV. kerület

Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már sokféle változat, majdhogynem csak a fantázia és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást. Ha testre szabott zuhanykabin gyártása céljából böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Tökéletes helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk Önnek. A kabin üvegajtó rendben tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván XV. kerület

A kádparavánokat egyedi méretre gyártjuk le éppen az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához méretezett, teljesen testre szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván egyedi méretre XV. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör XV. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör XV. kerület

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába XV. kerület

Az utóbbi időben többször rendelnek sokoldalú, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre készíthető valamennyi üvegfal

egyedi üvegfal XV. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, mutatós formák.

Üvegkorlát XV. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát XV. kerület

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XV. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

üvegpolc méretre vágás XV. kerület

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

XV. kerület környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .