Ragasztott biztonsági üveg XXII. kerület

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek XXII. kerület vonzáskörzetében

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez XXII. kerület

A zuhanyfülkék sokféle változata áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel kombinált zuhanykabinokig.

besétálós zuhanykabin XXII. kerület

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már számtalan termék, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a remek helykihasznállást. Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanyfülke gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Precíz helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván XXII. kerület

A kádparavánokat egyedileg készítjük el éppen az Ön preferenciája alapján. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által kínált kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván fix XXII. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör XXII. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón XXII. kerület

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből épített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal lakásba XXII. kerület

Egyre gyakrabban rendelnek , akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre szabható minden üvegfal

üvegkorlát beépítés XXII. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált üvegfal, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, dekoratív arculat.

Üvegkorlát XXII. kerület

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát XXII. kerület

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Rengeteg megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XXII. kerület

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába XXII. kerület

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

XXII. kerület övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .