Pontmegfogásos üvegkorlát Hársakalja

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Hársakalja régiójában

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Hársakalja

A zuhanykabinok jó néhány típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel társított zuhanyfülkékig.

íves tusolókabin Hársakalja

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon rendelhető ma már megszámlálhatatlan kialakítás, gyakorlatilag csak a képzelet és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a legjobb helykihasznállást. Feltéve, hogy exkluzív zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor a legjobb helyre érkezett. Aprólékos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be Önnek. A kabin üvegajtajának takarítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Hársakalja

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva szállítjuk pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

egyedi üveg kádparaván Hársakalja

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Hársakalja

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Hársakalja

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Hársakalja

Nem ritkán kérnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, de kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Speciális méretekre készíthető minden üvegfal

lapozható üvegfal Hársakalja

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, mutatós külső.

Üvegkorlát Hársakalja

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági üvegkorlát Hársakalja

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Hársakalja

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok mára már szinte elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Hársakalja

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Hársakalja környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .