Olcsó zuhanyfülkék Újhegy

Megosztás

Olcsó zuhanyfülkék Újhegy vonzáskörzetében

Egyedi zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567. Olcsó zuhanyfülkék Újhegyen.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Újhegy

A zuhanykabinok számtalan kialakítása áll rendelkezésre. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

Olcsó zuhanyfülkék Újhegy

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már számos típus, gyakorlatilag csak a képzelet és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást. Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanykabin gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Tökéletes helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a lakásába. A zuhanykabin üvegajtó rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Újhegy

A kádparavánokat egyedileg kialakítva készítjük el pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván Újhegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Újhegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Újhegy

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal lakásba Újhegy

Egyre gyakrabban vásárolnak változtatható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, azonban népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval szerelhető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Speciális méretekre készíthető valamennyi üvegfal

lapozható üvegfal Újhegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, mutatós formák.

Üvegkorlát Újhegy

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Újhegy

Kínálatunk: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Újhegy

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

egyedi üvegpolc Újhegy

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Újhegy vonzáskörzetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Kapcsolódó üveges cikkek: