Minőségi zuhanykabin Szépilona

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Szépilona övezetében

Speciális zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Szépilona

A zuhanykabinok rengeteg válfaja létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanyfülkékig.

épített zuhanykabin Szépilona

Ha valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon elérhető ma már jó néhány kialakítás, szinte csak a fantázia és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást. Amennyiben egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Aprólékos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó zuhanykabint szerelünk Önnek. A zuhanykabin üvegajtó tisztítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Szépilona

A kádparavánokat testre szabva készítjük el éppen az Ön kérése alapján. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván fix Szépilona

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Szépilona

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Szépilona

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal lakásba Szépilona

Nem ritkán igényelnek változtatható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli szerelhető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre vágható minden üvegfal

térelválasztó üvegfal Szépilona

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, ingyenes szaktanácsadás, megnyerő dizájn.

Üvegkorlát Szépilona

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Szépilona

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Szépilona

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

üvegpolc fürdőszobába Szépilona

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Szépilona övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .