LED-es fürdőszobai tükör X. kerület

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek X. kerület vonzáskörzetében

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez X. kerület

A zuhanykabinok jó néhány változata létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin X. kerület

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon kapható ma már számtalan változat, szinte csak a képzelet és a költségkeret szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók jól szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást. Amennyiben egyedi zuhanykabin gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor jó helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe. A kabin üvegajtó rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván X. kerület

A kádparavánokat egyedi méretre készítjük el pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván fix X. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör X. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai X. kerület

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal lakásba X. kerület

Nem ritkán kérnek változtatható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval szerelhető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre vágható valamennyi üvegfal

térelválasztó üvegfal X. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjmentes tájékoztatás, vonzó arculat.

Üvegkorlát X. kerület

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát X. kerület

Kínálatunk: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számtalan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok X. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

fürdőszobai üvegpolc X. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

X. kerület övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .