Kádparaván VII. kerület

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek VII. kerület régiójában

Speciális zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva VII. kerület

A zuhanykabinok megannyi válfaja érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanyfülkékig.

besétálós zuhanykabin VII. kerület

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már tengernyi fajta, szinte csak a fantázia és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Feltéve, hogy egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése céljából böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Tökéletes helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót építünk be a lakásába. A kabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, így hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A legjobb kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván VII. kerület

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk pontosan az Ön kérése alapján. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván kétrészes VII. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A kádparaván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör VII. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai VII. kerület

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal lakásba VII. kerület

Az utóbbi időben többször rendelnek variálható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, azonban trendik az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal konfigurációk:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Speciális méretekre vágható minden üvegfal

egyedi üvegfal VII. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, grátisz szaktanácsadás, elegáns dizájn.

Üvegkorlát VII. kerület

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát VII. kerület

Kínálatunk: többek között oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok VII. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Sok esetben keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

edzett üvegpolc falra VII. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

VII. kerület környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .