Kádparaván eladó Budakeszierdő

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Budakeszierdő területén

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Budakeszierdő

A zuhanykabinok sokféle válfaja áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt televízióval társított zuhanykabinokig.

épített zuhanykabin Budakeszierdő

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon rendelhető ma már megszámlálhatatlan típus, gyakorlatilag csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Ha egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke gyártása céljából került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Tökéletes helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be Önnek. A kabin üvegajtajának tisztítása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanyfülke kialakítást. Az ideális megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Budakeszierdő

A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk éppen az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához igazított, teljesen testre szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván kétrészes Budakeszierdő

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Budakeszierdő

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Budakeszierdő

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Budakeszierdő

Egyre gyakrabban igényelnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, azonban népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyedi méretekre vágható az összes üvegfal

térelválasztó üvegfal Budakeszierdő

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, grátisz tájékoztatás, elegáns stílus.

Üvegkorlát Budakeszierdő

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Budakeszierdő

Kínálatunk: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Budakeszierdő

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Budakeszierdő

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Budakeszierdő övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .