Kádparaván egyéni igények szerint

Megosztás

Kádparaván

A kádparavánokat egyedileg készítjük el pontosan az Ön igényeinek megfelelően. A kádak alakjától függően (pl. szögletes, aszimmetrikus kádak) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A kádparaván anyaga lehet műanyag (plexi) vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. El lehet készíteni kádparavánt sarokkkádakhoz, de létezik kétrészes, háromrészes, behajtható és összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

kádparaván Budapest

A Ravak kádparavánokhoz, illetve a Praktiker, Obi vagy Bauhaus stb. által értékesített kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen testre szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

Ha elkészült, a kádparaván, felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pánt, tömítés, vízvető benne van az árban.Az egyedi gyártás,méretre szabás lehetővé teszi hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

error: Content is protected !!