Kád üvegfal Újlak

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Újlak környékén

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Újlak

A zuhanyfülkék megszámlálhatatlan válfaja érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

szögletes zuhanykabin Újlak

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már sokféle termék, gyakorlatilag csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, lehetővé teszi a remek helykihasznállást. Feltéve, hogy exkluzív zuhanykabin gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Precíz helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Újlak

A kádparavánokat testre szabva szállítjuk pontosan az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához méretezett, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajtható kádparaván Újlak

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Újlak

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Újlak

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből épített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Újlak

Nem ritkán rendelnek sokoldalú, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval társítható üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyéni méretekre készíthető minden üvegfal

lapozható üvegfal Újlak

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, ingyenes szaktanácsadás, elegáns arculat.

Üvegkorlát Újlak

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

üvegkorlát beépítés Újlak

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Újlak

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági üvegpolc készítése Újlak

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Újlak vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .