Háromoldalú zuhanykabin Csillaghegy

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Csillaghegy

Testre szabott zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Csillaghegy

A zuhanyfülkék megannyi fajtája érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt televízióval felszerelt zuhanyfülkékig.

uveg zuhanykabin Csillaghegy

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon rendelhető ma már megannyi változat, gyakorlatilag csak a képzelet és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben egyedi zuhanyfülke gyártása céljából került honlapunkra, akkor a legjobb helyen jár. Pontos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a lakásába.
A kabin üvegajtó rendben tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A legjobb kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Csillaghegy

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le éppen az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan Csillaghegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Csillaghegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Csillaghegy

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Csillaghegy

Nem ritkán vásárolnak sokoldalú, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal konfigurációk:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Speciális méretekre szabható valamennyi üvegfal

lapozhato uvegfal Csillaghegy

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, szemrevaló arculat.

Üvegkorlát Csillaghegy

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

uvegkorlat beepites Csillaghegy

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Csillaghegy

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok mára már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

uvegpolc furdoszobába Csillaghegy

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Csillaghegy vonzáskörzetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .