Harmonika kádparaván Solymárvölgy

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Solymárvölgy

Egyedi zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Solymárvölgy

A zuhanykabinok megannyi kialakítása létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

epitett zuhanykabin Solymárvölgy

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon kapható ma már megszámlálhatatlan típus, szinte csak a fantázia és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást.
Feltéve, hogy egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése céljából böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a lakásába.
A zuhanykabin üvegajtajának takarítása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Solymárvölgy

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk pontosan az Ön kérése szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt gyártunk és építünk be.

kadparavan ketreszes Solymárvölgy

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Solymárvölgy

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor meretre Solymárvölgy

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Solymárvölgy

Nem ritkán kérnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, azonban keresettek az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval szerelhető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyéni méretekre készíthető valamennyi üvegfal

uvegkorlat beepites Solymárvölgy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, elegáns dizájn.

Üvegkorlát Solymárvölgy

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági uvegkorlat Solymárvölgy

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Solymárvölgy

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Sok esetben keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

furdoszobai uvegpolc Solymárvölgy

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Solymárvölgy vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .