Fürdőszobai üvegpolc Kurucles

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Kurucles vonzáskörzetében

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Kurucles

A zuhanyfülkék megszámlálhatatlan válfaja áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

üveg zuhanykabin Kurucles

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már rengeteg változat, majdhogynem csak a képzelet és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Feltéve, hogy egyedi zuhanyfülke készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a fürdőjébe. A kabin üvegajtajának tisztítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Kurucles

A kádparavánokat testre szabva szállítjuk éppen az Ön preferenciája szerint. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és építünk be.

egyedi üveg kádparaván Kurucles

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Kurucles

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai Kurucles

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Kurucles

Egyre gyakrabban rendelnek átalakítható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyéni méretekre vágható az összes üvegfal

lapozható üvegfal Kurucles

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, ingyenes szaktanácsadás, dekoratív formák.

Üvegkorlát Kurucles

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Kurucles

Kínálatunk: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kurucles

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sok esetben kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

egyedi üvegpolc Kurucles

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Kurucles környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .