Fürdőszobai üvegpolc Kelenföld

Megosztás

Fürdőszobai üvegpolc Kelenföld környékén

Fürdőszobai üvegpolcok, sarokpolcok krómozott kivitelben is Kelenföldön. Speciális zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó felszerelése +36 20 429 6567.

fürdőszobai üvegpolc Kelenföld

Zuhanyfülke egyedi méretre Kelenföld

A zuhanykabinok számtalan válfaja érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval társított zuhanyfülkékig.

íves tusolókabin Kelenföld

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon rendelhető ma már megannyi kialakítás, majdhogynem csak a fantázia és a finanszírozás kerete merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja a remek helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Pontos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Kelenföld

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le éppen az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván fix Kelenföld

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Kelenföld

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai Kelenföld

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből épített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal irodába Kelenföld

Az utóbbi időben többször igényelnek változtatható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, azonban kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyedi méretekre szabható valamennyi üvegfal

térelválasztó üvegfal Kelenföld

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjmentes tájékoztatás, mutatós dizájn.

Üvegkorlát Kelenföld

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Kelenföld

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kelenföld

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc méretre vágás Kelenföld

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Kelenföld környékén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.