Fürdőszobai tükrök Gercse

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Gercse környékén

Exkluzív zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Gercse

A zuhanykabinok rengeteg kialakítása létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanyfülkékig.

üveg zuhanykabin Gercse

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon elérhető ma már megszámlálhatatlan változat, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Feltéve, hogy testre szabott zuhanyfülke készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Gondos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót építünk be Önnek. A kabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a feljebb ismertetett zuhanykabin kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Gercse

A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban testre szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván kétrészes Gercse

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Gercse

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Gercse

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Gercse

Az utóbbi időben többször rendelnek sokoldalú, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, azonban kedveltek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető valamennyi üvegfal

térelválasztó üvegfal Gercse

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, mutatós dizájn.

Üvegkorlát Gercse

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

üvegkorlát beépítés Gercse

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Gercse

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

fürdőszobai üvegpolc Gercse

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Gercse területén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .