Fürdőszoba zuhanykabin Erzsébettelek

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Erzsébettelek vonzáskörzetében

Egyedi zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Erzsébettelek

A zuhanyfülkék tengernyi válfaja létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel társított zuhanyfülkékig.

szögletes zuhanykabin Erzsébettelek

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már számos fajta, gyakorlatilag csak a képzelet és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja az ideális helykihasznállást. Amennyiben speciális zuhanykabin gyártása céljából került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Pontos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk a lakásába. A kabin üvegajtajának tisztán tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Erzsébettelek

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva készítjük el pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához igazított, teljesen testre szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

egyedi üveg kádparaván Erzsébettelek

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Erzsébettelek

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Erzsébettelek

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba Erzsébettelek

Az utóbbi időben többször rendelnek átalakítható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre vágható az összes üvegfal

üvegkorlát beépítés Erzsébettelek

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz tájékoztatás, divatos arculat.

Üvegkorlát Erzsébettelek

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Erzsébettelek

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Erzsébettelek

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába Erzsébettelek

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Erzsébettelek területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .