Fürdőszoba üvegpolc Csúcshegy

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Csúcshegy

Egyedi zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Csúcshegy

A zuhanykabinok megannyi válfaja érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanykabinokig.

besetalos zuhanykabin Csúcshegy

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon elérhető ma már számtalan változat, szinte csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, biztosítja a kiváló helykihasznállást.
Ha exkluzív zuhanyfülke gyártása miatt került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Tökéletes helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek.
A zuhanykabin üvegajtó karban tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Csúcshegy

A kádparavánokat egyedi méretre szállítjuk pontosan az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kadparavan Csúcshegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Csúcshegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor meretre Csúcshegy

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal lakásba Csúcshegy

Nem ritkán rendelnek sokoldalú, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a benti üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, azonban kedveltek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető az összes üvegfal

egyedi uvegfal Csúcshegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, grátisz szaktanácsadás, divatos külső.

Üvegkorlát Csúcshegy

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Csúcshegy

Kínálatunk: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Csúcshegy

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok mára már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakorta az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

biztonsági uvegpolc keszitese Csúcshegy

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Csúcshegy területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .