Fürdőszoba üvegpolc Albertfalva

Megosztás

Fürdőszoba üvegpolc Albertfalva régiójában

Egyéni igényekhez készített zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó kialakítása +36 20 429 6567. Fürdőszoba üvegpolc Albertfalván.

fürdőszoba üvegpolc Albertfalva

Zuhanykabin testre szabva Albertfalva

A zuhanyfülkék rengeteg fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magas tálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanyfülkékig.

íves tusolókabin Albertfalva

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már számos típus, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Amennyiben testre szabott zuhanyfülke gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó üvegajtót építünk be a lakásába. A zuhanykabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben vázolt zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Albertfalva

A kádparavánokat testre szabva szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által kínált kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván Albertfalva

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Albertfalva

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai Albertfalva

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Albertfalva

Az utóbbi időben többször kérnek variálható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, de kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli variálható üvegfal Albertfalva
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Speciális méretekre készíthető minden üvegfal

térelválasztó üvegfal Albertfalva

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, megnyerő arculat.

Üvegkorlát Albertfalva

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

üvegkorlát beépítés Albertfalva

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Rengeteg megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Albertfalva

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sok esetben a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Albertfalva

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Albertfalva környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.