Fürdőszoba tükör beépített világítással 13. kerület

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek XIII. kerület környékén

Egyéni igényekhez készített zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez XIII. kerület

A zuhanykabinok rengeteg kialakítása létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

üveg zuhanykabin XIII. kerület

Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon rendelhető ma már tengernyi változat, gyakorlatilag csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást. Feltéve, hogy egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be Önnek. A zuhanykabin üvegajtó tisztítása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb ismertetett zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván XIII. kerület

A kádparavánokat testre szabva készítjük el pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

egyedi üveg kádparaván XIII. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör XIII. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de otthona bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón XIII. kerület

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből készített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába XIII. kerület

Egyre gyakrabban rendelnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, azonban kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Speciális méretekre szabható minden üvegfal

egyedi üvegfal XIII. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, dekoratív stílus.

Üvegkorlát XIII. kerület

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát XIII. kerület

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Rengeteg megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XIII. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Sok esetben kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

üvegpolc méretre vágás XIII. kerület

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

XIII. kerület övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .