Fürdőszoba tükör árak Törökkő

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek Törökkő

Speciális zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva Törökkő

A zuhanykabinok számos válfaja érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanykabinokig.

besetalos zuhanykabin Törökkő

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon megvásárolható ma már számtalan termék, szinte csak a képzelet és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást.
Amennyiben speciális zuhanykabin készítése céljából került honlapunkra, akkor a legjobb helyen jár. Tökéletes helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a lakásába.
A zuhanykabin üvegajtajának tisztán tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanykabin kialakítást. A korrekt kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Törökkő

A kádparavánokat egyedileg kialakítva gyártjuk le pontosan az Ön kérése szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan ketreszes Törökkő

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Törökkő

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a fürdőszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor meretre Törökkő

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Törökkő

Nem ritkán igényelnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető az összes üvegfal

egyedi uvegfal Törökkő

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, megnyerő dizájn.

Üvegkorlát Törökkő

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

uvegkorlat beepites Törökkő

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Törökkő

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal gyárthatók le. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági uvegpolc keszitese Törökkő

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Törökkő környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .