Fürdőszoba tükör ár Szemlőhegy

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek Szemlőhegy területén

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Szemlőhegy

A zuhanyfülkék megannyi típusa érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

épített zuhanykabin Szemlőhegy

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már rengeteg termék, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást. Feltéve, hogy egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése céljából került honlapunkra, akkor kiváló helyre érkezett. Pontos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy igényeinek megfelelően tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a lakásába. A kabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Szemlőhegy

A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk pontosan az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván kétrészes Szemlőhegy

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Szemlőhegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Szemlőhegy

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Szemlőhegy

Az utóbbi időben többször vásárolnak változtatható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek az épületen belül használható üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre vágható az összes üvegfal

egyedi üvegfal Szemlőhegy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, vonzó külső.

Üvegkorlát Szemlőhegy

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Szemlőhegy

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Több megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Szemlőhegy

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Rendszeresen kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába Szemlőhegy

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Szemlőhegy környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .