Fürdőszoba polc üveg Pasarét

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Pasarét környékén

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Pasarét

A zuhanykabinok sokféle fajtája áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

üveg zuhanykabin Pasarét

Ha valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már sokféle fajta, gyakorlatilag csak a fantázia és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók jól illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Feltéve, hogy exkluzív zuhanykabin készítése céljából került honlapunkra, akkor jó helyre érkezett. Precíz helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk a lakásába. A kabin üvegajtajának takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Pasarét

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva készítjük el pontosan az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban testre szabott kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván kétrészes Pasarét

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Pasarét

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kiváló minőségű tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Pasarét

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Pasarét

Egyre gyakrabban kérnek változtatható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli variálható üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető az összes üvegfal

térelválasztó üvegfal Pasarét

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, grátisz tájékoztatás, mutatós arculat.

Üvegkorlát Pasarét

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

üvegkorlát beépítés Pasarét

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Pasarét

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már szinte elengedhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

edzett üvegpolc falra Pasarét

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Pasarét területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .