Fürdőszoba kabinok Szépvölgy

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Szépvölgy vonzáskörzetében

Speciális zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Szépvölgy

A zuhanykabinok rengeteg változata érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Szépvölgy

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már rengeteg típus, szinte csak a fantázia és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja az ideális helykihasznállást. Ha egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke gyártása céljából böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Gondos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt kiszállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a fürdőjébe. A kabin üvegajtó tisztítása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Szépvölgy

A kádparavánokat egyedileg kialakítva gyártjuk le éppen az Ön preferenciája alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván egyedi méretre Szépvölgy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Szépvölgy

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Szépvölgy

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Szépvölgy

Az utóbbi időben többször igényelnek , akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyéni méretekre szabható az összes üvegfal

üvegkorlát beépítés Szépvölgy

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, trendi formák.

Üvegkorlát Szépvölgy

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Szépvölgy

Kínálatunk: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Megszámlálhatatlan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Szépvölgy

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakran kérdezik tőlünk a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

edzett üvegpolc falra Szépvölgy

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Szépvölgy övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .