Fürdőkád üvegfal Mocsárosdűlő

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Mocsárosdűlő

Speciális zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Mocsárosdűlő

A zuhanykabinok rengeteg fajtája létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

egyedi zuhanykabin Mocsárosdűlő

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már számtalan típus, gyakorlatilag csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, lehetővé teszi a remek helykihasznállást.
Feltéve, hogy exkluzív zuhanyfülke gyártása céljából került honlapunkra, akkor kiváló helyre érkezett. Aprólékos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint telepítünk a lakásába.
A kabin üvegajtajának tisztítása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, ilyen módon sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Mocsárosdűlő

A kádparavánokat testre szabva gyártjuk le éppen az Ön preferenciája alapján. A kád kialakításától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához illesztett, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajthato kadparavan Mocsárosdűlő

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Mocsárosdűlő

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tukor Mocsárosdűlő

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Mocsárosdűlő

Nem ritkán rendelnek , akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal kivitelezések:

Tok nélküli szerelhető üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető minden üvegfal

lapozhato uvegfal Mocsárosdűlő

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, mutatós stílus.

Üvegkorlát Mocsárosdűlő

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

biztonsági uvegkorlat Mocsárosdűlő

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Mocsárosdűlő

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok ma már szinte elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Sokszor az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

furdoszobai uvegpolc Mocsárosdűlő

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: átlátszó üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Mocsárosdűlő környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .