Fix zuhanyfal Pesthidegkút-Ófalu

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Pesthidegkút-Ófalu környékén

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre Pesthidegkút-Ófalu

A zuhanykabinok tengernyi változata érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel társított zuhanyfülkékig.

besétálós zuhanykabin Pesthidegkút-Ófalu

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már tengernyi fajta, majdhogynem csak a fantázia és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók jól szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Amennyiben egyedi zuhanykabin készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint telepítünk Önnek. A kabin üvegajtajának tisztán tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Pesthidegkút-Ófalu

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és építünk be.

behajtható kádparaván Pesthidegkút-Ófalu

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Pesthidegkút-Ófalu

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Pesthidegkút-Ófalu

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből épített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Pesthidegkút-Ófalu

Egyre gyakrabban kérnek sokoldalú, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli készíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Speciális méretekre vágható valamennyi üvegfal

egyedi üvegfal Pesthidegkút-Ófalu

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjmentes tájékoztatás, szemrevaló dizájn.

Üvegkorlát Pesthidegkút-Ófalu

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

biztonsági üvegkorlát Pesthidegkút-Ófalu

Értékesített termékeink: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Pesthidegkút-Ófalu

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakran kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

egyedi üvegpolc Pesthidegkút-Ófalu

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Pesthidegkút-Ófalu környékén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .