Fali üvegpolc Kelenvölgy

Megosztás

Fali üvegpolc Kelenvölgy

Egyéni igényeket kiszolgáló fali üvegpolc Kelenvölgy, zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó, előtétfalak felszerelése +36 20 429 6567.

fali üvegpolc Kelenvölgy

Zuhanyfülke egyedi méretre Kelenvölgy

A zuhanyfülkék számtalan kialakítása áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanykabinokig.

szogletes zuhanykabin Kelenvölgy

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már tengernyi fajta, szinte csak a képzelet és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja a kiváló helykihasznállást.
Amennyiben speciális zuhanyfülke készítése céljából került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Precíz helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót szerelünk a fürdőjébe.
A zuhanykabin üvegajtajának takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ilyen módon hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben ismertetett zuhanykabin kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Kelenvölgy

A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk éppen az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által kínált kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kadparavan Kelenvölgy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Kelenvölgy

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor furdoszobai Kelenvölgy

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába Kelenvölgy

Egyre gyakrabban vásárolnak , akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak beépíthetők lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, de keresettek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Speciális méretekre készíthető az összes üvegfal

terelvalaszto uvegfal Kelenvölgy

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, trendi külső.

Üvegkorlát Kelenvölgy

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

ragasztott biztonsági uvegkorlat Kelenvölgy

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kelenvölgy

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Sokszor keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

uvegpolc meretre vagas Kelenvölgy

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Kelenvölgy vonzáskörzetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.